Отзывы жителей г. Нюрба

Отзывы жителей г. Нюрба

г. Нюрба

 

Ытыктабыллаах Валентина Михайловна! Константин Иннокентьевич!

     Эґиэхэ мин улахан махталбын биллэрэбин. Ый аІаара эмтэнэн, процедура ылан ыалдьарым намыраата, барыта кініргі барда, онон эмтэнэн туґанным дии маныыбын. Инникитин туґалаа±а іссі биллэн иґиэ дии саныыбын.

     Эґиги эдэр специалистар эбиккит, аныгы µйэ±э наґаа наадалаах идэнэн дьарыктанар эбиккит, идэ±итин баґылаабыккыт. Онон инникитин кэскиллээх µлэ±итин, дьарыккытын іссі сайыннаран дьон норуот доруобуйата тупсарын, µйэтэ уґуурун иґин µтµі дьыала±ыт туругура турдун диэн алгыыбыт.

Ґлэ, тыл ветерана Попов

09.10.2001 с.

(стр. 73)

  1. Гомеопатия туґунан урут билэн турабын.
  2. Чааґынай медицина сайдыахтаах, оччо±о эрэ киґи итэ±эйэр врачтаах буолла±ына, аныгылыы семейнай врачтаах, о±ону кыра эрдэ±иттэн кірін истэн, сµбэ биэрэн тіріппµттэригэр биэрэн аныгы µйэ±э туґалаах киґини иитэргэ чэпчэки суол.
  3. Сыана удабыр.
  4. Маннык курстар Ньурба±а кэлэргитин кэтэґэр ол-бу лекцияларага сылдьаргыт, маркетинг оІороргут сатабыллаах, онон аныгылыы сыралларгытыгар олук буолар буолуо дии саныыбын. Онон «Эдьиэй Дуора» кэнниттэн эґиги кэлиигит дьону тарда туруо дии саныыбын, видеокассета±ытын, литература±ытын µгµс киґи аа±ан элбэ±и биллэ. Биґиги сахалыы эмтиир дьоннорбут тіріібµт тылларынан эмтэнэллэригэр саІа улук ууран, сахалыы кинигэлэр тахсан эрэллэр.
  5. Бастаан кэлэ сырыттаххытына мин эмиэ сылдьыбытым, онтубун бу сырыыга эбии оІостон, бэйэм турук санаа ыларбар кµµс-кімі буолла дии саныыбын. Олоххо саІа суолу кірдµµрбэр элбэх сонун сыаллары ыларга олох буллум.

Михайлов В.Н. т.д.: 2-40-65

12.10.2001 с. (стр. 74-75)

Ытыктабыллаах Валентина Михайловна, Константин Иннокентьевич!

     Эґиэхэ биґиги улаханнык махтанабыт. Эґиги эмтээІІит µчµгэй буолан эрэбит. Эґиэхэ дьолу-соргуну, µлэ±итигэр ситиґиини ба±арабыт.

Убаастабылы кытары Ивановтар Антоновка олохтоохторо

(стр. 75)

Ув. Константин Иннокентьевич и Валентина Михайловна!

     Ваш приезд 2-й раз в Нюрбу, я прослушал курс неполный курс по НЛП. Я хочу выразить свою благодарность за приезд и миссионерскую трудную работу в нашем улусе и Вилюйской группе улусов. Я хотел бы курс лекций по НЛП был бы напечатан или издан, тогда бы мы смогли себе найти то, что то долго не могли обнаружить и внедрить в нашей короткой жизни на этой планете Земля. НЛП поможет найти ту цель, которую можно достичь своей мыслью, что доказывает наши успехи в науке, спорте и других отраслях, где приучились наши молодые ребята и заявили о себе в таких видах спорта, как кикбоксинг, шашки, бокс, даже в лыжном виде спорта, что доказывает, что наш мозг может, все то, что накоплено веками все человечество.

     В последнее время ЕШКО помогло мне найти курс по астрологии, книги Аввесалома подводного дают проработан нашего характера от влияния планет окружающих нас и НЛП в том тоже делает первые шаги, что примечательно, Валентина Михайловна, не прикладая всех усилий, помогает найти тот верный путь, что создан нашими отцами и матерями, которые забывают о нас, что является причиной всех недуг, с которыми мы все боремся всю жизнь, только знания во всех сферах помогают обрести нам силу противостоять им и стать людьми.

С наилучшими пожеланиями Михайлов В.Н.

г. Нюрба, ул. Ст. Васильева, д. 55, кв. 7, кв5

(411-34) тел. 240-65

(стр. 76-77)

 

 

 

 

 

 

Ув. Валентина Михайловна, Константин Иннокентьевич!

     От всей души благодарим Вас за проведенные курсы по самоизбавлению по Шичко. Дни, во время проведения курсов пролетели незаметно как один день. Мы узнали много нового, как много мы не знали… Хотелось бы, чтобы все живущие в нашем улусе узнали о том, чтоможно жить без отравления, что этим мы влияем на наших детей.

Огромное Вас спасибо.  Желаем успехов, здоровья, благополучия, любви, удачи.

С. Иванова (стр. 77-78)